|

Cum să reușești în vremuri tulburi. Tranziția de la angajat la liber profesionist

Dacă înainte de pandemie aveai în plan să faci tranziția către drumul independenței și apoi ai încetinit ritmul sau chiar ai renunțat la idee, află că fix acum e momentul cel mai oportun să faci acea schimbare pe care ți-o dorești.

De ce?

Pentru că știu cum e să fii la început de drum și să nu ai direcție, să ai momente în care ba te pierzi în detalii, ba îți pierzi motivația, ba apare frica de eșec, ba îți pierzi direcția și nu mai știi cum să revii înapoi la drum.

Și mai știu ce mult înseamnă să mai fie cineva cu tine pe acest drum, să ai cu cine să vorbești despre ideile tale și să fie cineva care te ajută să regăsești drumul atunci când te rătăcești și pierzi direcția.

Ei bine, eu mă angajez să te însoțesc în călătoria ta către independență și autonomie: fie că vrei să faci tranziția către antreprenoriat sau liber profesionist.

Sunt aici, la un mesaj sau un telefon distanță ?

În video-ul de mai jos împărtășesc cu tine ce m-ar fi ajutat să știu la început de drum, când am făcut tranziția de la angajat la liber profesionist. Urmează și alte materiale pe această temă, așa că orice feedback sau input din partea ta, este binevenit.

Folosesc informațiile de mai sus cu unicul scop de a vă trimite acest newsletter. Din motive legale, consimțământul explicit este necesar. Vă rog bifați căsuța de mai jos:

Vă puteți răzgândi în orice moment și bifa link-ul de dezabonare prezent în fiecare newsletter. Sau îmi puteți scrie pentru dezabonare oricând.

Similar Posts

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.