Avem nevoie de oameni și relații

Nu putem trăi unul fără celălalt oricât de mult am spune sau ne-am dori asta. Am mai auzit păreri de genul că dacă tu ești bine cu tine e de ajuns și nu ai nevoie de nimeni.

Ei și aici vine provocarea, după ce ești bine tu cu tine, apar oameni în viața ta care te provoacă și în special partenerul de cuplu. E momentul în care apar testele, însă dacă reușești în relația de cuplu, îți va fi mult mai ușor cu ceilalți, plus că dacă ai și copii, aceștia vor copia și modela comportamentul tău 🙂

Într-adevăr e mai ușor să te izolezi și să fii tu cu tine în bula ta, însă unde ar mai fi evoluția?

Avem nevoie unii de alții și tot prin oameni evoluăm, iar călătoria este mult mai frumoasă cu cineva alături.
Suntem pe această lume cu un scop: acela de a afla cine suntem cu adevărat și de a ne folosi la maxim toate calitățile pentru a face omenirea un loc mai bun, pentru a ne ajuta unii pe alții și pentru a construi împreună.

Cu toții suntem egali, ceea ce ne diferențiază este faptul că ne aflăm pe diverse trepte în călătoria personală și de aceea ajungem să avem conflicte unii cu ceilalți, să îi privim ca fiind răi și uneori vinovați pentru suferințele noastre.

Aici e marea provocare: ce faci atunci când ieși din bula confortabilă pe care ți-ai creat-o și menirea ta este să îi ajuți pe toți cei din jur, să oferi din ceea ce ai devenit?

Nu ar fi păcat oare să știi anumite lucruri și să nu dai din ce ești, din ce ai acumulat?

Calea cea mai ușoară este bineînțeles să vrei să fugi, iar dacă faci asta e ca și cum ai renunțat deja fără să lupți.

Și eu am crezut asta mult timp, dacă eu sunt bine nu mă interesează de ceilalți și cu atât mai puțin să mă implic de bunăvoie să îi ajut.

De fapt, îmi era teamă de oameni și îmi era mai bine să stau pe margine, să nu fac nimic. Îmi tot spuneam că e treaba lor și eram nepăsătoare la suferințele din jurul meu.

Până când am învățat să mă deschid, să primesc și am văzut cât de important este să faci echipă cu cel de lângă tine și să îl privești ca aliat, să oferi din tot ce ești.

Provocările și conflictele sunt de fapt o șansă prin care crești, înveți noi lucruri despre tine și despre celălalt, te provoacă să îți dezvolți acele părți uitate din tine.

Despre acele părți uitate și despre cum am ajuns să fim cei de astăzi, despre cauzele conflictelor din toate relațiile din jurul nostru și despre soluții pentru a le înțelege și rezolva poți învăța în workshopul pe care îl voi susține din nou la cererea publicului, joi 27 septembrie 2018 în Timișoara la Hotel Perla de la orele 18:30 – 21:30.

Prețul pentru acest workshop îl vei stabili tu la final, după ce ai trăit experiența.

Pentru înscriere te rog să completezi acest formular.

Despre cum a fost la workshopul anterior poți vedea aici: https://ralucanedelcu.com/tiparele-relationale-si-cum-ne-influenteaza-viata-de-zi-cu-zi/

Te aștept cu drag!

Raluca

Folosesc informațiile de mai sus cu unicul scop de a vă trimite acest newsletter. Din motive legale, consimțământul explicit este necesar. Vă rog bifați căsuța de mai jos:

Vă puteți răzgândi în orice moment și bifa link-ul de dezabonare prezent în fiecare newsletter. Sau îmi puteți scrie pentru dezabonare oricând.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.