Bună! Sunt Raluca Stan (Nedelcu), o călătoare prin miracolul vieții, am 35 de ani, cu rădăcini în Galați și inima ancorată în Banat – Timișoara, de peste zece ani. Îmi găsesc inspirația în frumusețea vieții, conexiunea cu natura și complexitatea umanității.

Cu peste 6 ani de experiență în psihologie și coaching, m-am dezvoltat ca psiholog clinician, membru al Colegiului Psihologilor din România și Business & executive coach, acreditat de ICF(International Coaching Federation) la nivelul ACC. Cele peste 600 de ore de experiență au adâncit în mine pasiunea pentru oameni și pentru ceea ce fac.

De-a lungul acestor ani, am învățat să am încredere în proces, în procesul firesc de curgere a vieții, a ritmului potrivit pentru mine. Cred că mai degrabă am învățat să îl ascult, să îl înțeleg și să mă pliez pe el pentru a naviga prin provocări, proiecte, relații și decizii de viață. Un fel de a spune că am acceptat să înot cu valul și nu împotriva lui.

Cu un background în economie, ultimii 7 ani au adus diversitatea educației formale și informale:

  • Absolvirea celei de-a doua Facultăți și a Masterului în psihologie clinică și psihoterapie la Universitatea de Vest din Timișoara.
  • Școala de coaching Pleiade Education System, unde am parcurs toate programele de formare: Coaching Fundamentals, Advanced Coach Training, Coaching de Echipă, Diagnoza Organizațională, Relații de Cuplu și Dinamici de Familie.

Toate acestea sunt îmbogățite cu numeroase alte cursuri de scurtă durată, mentorat, supervizare, precum și ore de coaching și terapie individuală pe care le practic și în prezent.

Cred că pentru a fi un profesionist desăvârșit, atât în psihologie, cât și în coaching, am nevoie să rămân mereu în acest proces de învățare și transformare.

Permite-mi să-ţi ofer o perspectivă cuprinzătoare asupra abordării mele, folosind o metaforă. Imaginează-ți că sunt ghidul ce te ajută să descifrezi hărţile interioare ale minţii şi comportamentului tău. Asemenea unui mecanic iscusit, îţi voi fi alături în explorarea amănunţită a motorului care pune în mişcare fiinţa ta.

Prin dialog deschis şi lipsit de judecată, te voi însoţi în demontarea pieselor, pentru a înțelege cum interacţionează şi ce trebuie reglat astfel încât să funcţioneze armonios. Asemeni detectivului ce caută indiciile subtile, vom identifica împreună credinţele limitative, tiparele ce nu îți mai servesc și care încetinesc sau blochează drumul către destinație.

Odată înţelese și ajustate structurile importante, vom reasambla cu grijă mecanismul tău interior, bucată cu bucată. La final, te vei putea bucura de o maşinărie personală bine unsă, ce îţi va permite să te îndrepţi cu încredere spre direcția importantă pentru tine.

Alături de mine vei putea cartografia noi trasee către obiectivele tale, având claritate deplină asupra resorturilor ascunse ce te modelează. Astfel, îţi voi fi busolă şi te voi ajuta să alegi cea mai bună rută pentru tine, astfel încât să ajungi la destinația dorită în timp ce te bucuri de călătorie!

Așadar, te invit să parcurgem împreună drumul către visul, proiectul, relațiile sau stilul de viață pe care ți-l dorești. 

P.S: pentru detalii despre coaching sau consiliere psihologică, mă poți contacta pe mail la contact@ralucanedelcu.com. Ședințele se pot desfășura live 1 la 1, cât și online pe zoom. Prima discuție este gratuită și o poți programa direct în calendarul de mai jos. Alege un interval disponibil și vei primi detaliile pe mail.