Salutare,

Sunt Raluca Stan Nedelcu, am 33 ani, locuiesc în Timișoara, iubesc viața și oamenii, sunt business & executive coach profesionist acreditat ACC, de către ICF (Federația Internațională de Coaching), Ambasador Banat ICF Romania. De asemenea, curiozitatea m-a împins să studiez complexitatea naturii umane, astfel am devenit si psiholog 🙂

Cred că succesul personal sau profesional este dat de curajul oamenilor de a se uita la ce fac, cum fac și motivul pentru care fac ceea ce fac. Pe lângă acestea aș mai adăuga capacitatea de deschidere către noi moduri de a privi lucrurile și dorința de creștere și investiție în propria persoană.

Coachingul te ajută să scapi de tiparele și credințele distructive și te ajută să obții performanță și rezultate în orice domeniu al vieții.

Eu și coachingul am devenit parteneri acum 4 ani, când mă aflam într-o perioadă de tranziție pe plan profesional și nu mă mai regăseam în ceea ce făceam. Am început ca și client, apoi învățăcel, urmând ulterior și formările acreditate pentru a le fi ghid celor care știu că pot și vor mai mult.

În ceea ce privește pregătirea mea în această arie, m-am format ca și master coach la Școala de coaching Pleiade, unde am urmat și cursul de diagnoză Alcyone, cel de relații Asterope, cursul de Team coaching, mentoring și supervizare, advanced coach training, plus multe alte cursuri și evenimente la care am participat atât ca și trainer/facilitator, coach și client.

De asemenea, sunt și psiholog clinician sub supervizare, și masterand în Psihologie clinică și psihoterapie, din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Acest proces a venit în urma căutărilor personale, având în vedere că după o facultate și un master în domeniul economic, am activat mulți ani în acest domeniu al cifrelor, mi-am dat seama că vreau să contribui altfel la evoluția și creșterea oamenilor.

Din experiența de lucru cu oamenii, de aproximativ 5 ani, am descoperit că atunci când ești ascultat, înțeles, susținut, ai un spațiu de intimitate și siguranță, toate fricile și limitele dispar. Astfel, ai posibilitatea să acționezi cu încredere și să îți urmărești scopurile îndeaproape, știind că succesul se construiește mai întâi în mintea ta. Iar de aici încolo, reușita e doar la câțiva pași de acțiune față de tine.

Un alt beneficiu al coachingului este acela că privește omul cu întregul său sistem din care face parte. Cu alte cuvinte, lucrând la tine și schimbându-te, totul în jurul tău se va schimba.

Așadar, te invit să parcurgem împreună drumul către visul/proiectul tău de preț. Promit că o să fiu acel partener de drum ce te va provoca să îți vezi și să îți folosești potențialul pentru a ajunge acolo unde îți dorești!

P.S: pentru detalii despre coaching sau consiliere psihologica, mă poți contacta pe mail la contact@ralucanedelcu.com. Ședințele se pot desfășura live 1 la 1, cât și online pe zoom. Prima discuție este gratuită și o poți programa direct în calendarul de mai jos. Alege un interval disponibil și vei primi detaliile pe mail.

Fă-ți timp să investești în tine! Este investiția cu cel mai mare return of investment pe termen lung 😉