Sunt Raluca Stan Nedelcu, am 34 ani, locuiesc în Timișoara, iubesc viața și oamenii, sunt business & executive coach profesionist acreditat ACC, de către ICF (Federația Internațională de Coaching). Pentru că sunt un om curios din fire și iubesc să învăț, am ales să studiez complexitatea naturii umane, și sunt și psiholog clinician, membru al Colegiului Psihologilor din România.

Cred că succesul personal sau profesional este dat de curajul oamenilor de a se uita la ce fac, cum fac și motivul pentru care fac ceea ce fac. Pe lângă acestea aș mai adăuga capacitatea de deschidere către noi moduri de a privi lucrurile, dorința de creștere și investiție în propria persoană.

Procesul meu de coaching te ajută să transformi obstacolele în oportunități și să-ți atingi potențialul maxim, fie că e vorba de carieră, afaceri sau viață personală. Prin acest proces, vei descoperi adevăratele tale valori, îți vei îmbunătăți încrederea în tine și te vei elibera de limitările care te împiedică să mergi mai departe.
 
Cred în crearea unui spațiu de susținere emoțională, unde putem explora împreună dorințele, temerile și visurile tale cele mai de preț.
 
Dacă ești pregătit să îți asumi controlul asupra vieții tale și să experimentezi noi perspective, aș fi onorat să fiu partenerul tău în această călătorie. Te voi provoca să-ți depășești zona de confort, să-ți îmbogățești perspectiva și să-ți atingi obiectivele, însoțindu-te cu empatie, încredere și respect pentru valorile tale.

De asemenea, sunt și psiholog clinician sub supervizare, și am absolvit cu succes și masterul de Psihologie clinică și psihoterapie, din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Acest proces a venit în urma căutărilor personale, având în vedere că după o facultate și un master în domeniul economic, am activat mulți ani în acest domeniu al cifrelor, mi-am dat seama că vreau să contribui altfel la evoluția și creșterea oamenilor.

Din experiența de lucru cu oamenii, de aproximativ 6 ani, am descoperit că atunci când ești ascultat, înțeles, susținut, ai un spațiu de intimitate și siguranță, toate fricile și limitele dispar. Un alt beneficiu al coachingului este acela că privește omul cu întregul său sistem din care face parte. Cu alte cuvinte, lucrând la tine și schimbându-te, totul în jurul tău se va schimba.

Așadar, te invit să parcurgem împreună drumul către visul/proiectul tău de preț. Promit că o să fiu acel partener de drum ce te va provoca să îți vezi și să îți folosești potențialul pentru a ajunge acolo unde îți dorești!

P.S: pentru detalii despre coaching sau consiliere psihologica, mă poți contacta pe mail la contact@ralucanedelcu.com. Ședințele se pot desfășura live 1 la 1, cât și online pe zoom. Prima discuție este gratuită și o poți programa direct în calendarul de mai jos. Alege un interval disponibil și vei primi detaliile pe mail.

Fă-ți timp să investești în tine! Este investiția cu cel mai mare return of investment pe termen lung 😉