|

Cum să navighezi în vremea Covid-ului

Cum sa reusesti in aceste vremuri incerte

Te-ai întrebat cum ar fi să fii mereu pregătit pentru orice situație?

Acest an ne-a învățat că orice se poate întâmpla oricui și că nu poți fugi din fața neprevăzutului.

Eu am învățat că ceea ce pot controla este ce fac eu și direcția pe care aleg să o urmez. Și că, fiind flexibilă, am mai mult de câștigat, decât dacă aștept să revină totul la normal. Stând și așteptând ca lucrurile să fie ca înainte nu faci decât să te adâncești și mai tare în negativitate, frustrare, ceață, sentimentul de lipsă de control și autonomie asupra vieții tale și o să ajungi să plutești ca o frunză în vânt.
În acest an, am întâlnit, printre clienții cu care am lucrat, oameni care printr-o simplă schimbare de perspectivă au luat decizia de a acționa și de a se duce ei spre ceea ce își doresc, în loc să aștepte ca visurile să li se îndeplinească. Alții, după ce au văzut the big picture, au putut vedea mult mai clar locul în care se află, unde vor să ajungă și ce POT ei face pentru a ajunge acolo. Făcându-și ordine în minte, precum și un plan de acțiune, au putut câștiga atât în mintea lor, cât și în exterior. 
Poate știi că, marii sportivi internaționali, au câștigat trofee de renume, în momentul în care și-au dat seama că adversarul este în mintea lor. Poate nu vedeau unele unghiuri moarte, poate le era teamă de eșec, sau de succes sau poate le era greu să recunoască că greșesc. 

Un exemplu în acest sens este chiar Simona Halep, care în urmă cu câțiva ani pierdea pentru că ea însăși devenise propriul adversar. Atitudinea devenise cel mai mare obstacol în calea succesului ei. Spunea atunci că:

îți construiești încrederea în tine, în multe zile, însă o poți pierde într-un minut.”

Mai exact, nu își permitea să creadă că poate ajunge numărul 1 în lume. După ce a început să creadă că poate, frica și dezamăgirea păreau mai suportabile.  Apoi, a început să accepte că pierderea este parte din proces – un proces ce avea ca scop câștigul bineînțeles. Însă înainte de toate și-a dat seama că procesul este despre creșterea ei ca om mai întâi.
De atunci, și-a schimbat focusul de pe rezultatul meciurilor, pe creșterea ei ca persoană, iar rezultatele nu au întârziat să apară ? 
Așa că, dacă simți că și tu ești într-o perioadă de incertitudine și vremuri tulburi și îți este greu să ai claritateși rezultate pe plan profesional, am ceva pentru tine?

Este vorba despre un program de coaching de grup de 10 săptămâni, format din maxim 7 oameni ce vin să lucreze activ la obiectivul lor profesional. Pe scurt, îți alegi un obiectiv la care vrei să lucrezi anul viitor și vii cu el în grup. Apoi, printr-un proces ghidat de coaching de grup, începi să privești și să acționezi în direcția scopului tău. Mai mult de atât, descoperi care sunt limitele, blocajele, precum și resursele și oportunitățile

Numărul restrâns, este pentru că vreau să creăm împreună un spațiu sigur, unde te poți simți în largul tău să explorezi și să lucrezi la tine și la visul tău, împreună cu oameni minunați, mânați de acea chemare interioară.
Marele beneficiu al lucrului în grup este că, atunci când mai mergi cu cineva spre aceeași direcție, ajungi mai repede la destinație iar călătoria este mult mai plăcută. 
În plus, prin grup coaching și prin coaching profesionist, înveți instrumente noi pe care le poți aplica ulterior ,cum ar fi: 

  • -cum să îți pui întrebările potrivite atunci când ești în impas sau ai de luat o decizie
  • -setare obiective SMART (specifice, măsurabile, abordabile, relevante, încadrate în timp)
  • -future back perspective

Plus multe altele. Dacă vrei să faci parte din călătoria ce începe din 12 ianuarie, te invit să citești mai multe detalii și să te înscrii aici: program coaching de grup.
Fă-ți un cadou de Sărbători și investește în educația ta!

P.S: până pe 24 decembrie prețul este redus de la 1400 lei la 697 lei 😉

Folosesc informațiile de mai sus cu unicul scop de a vă trimite acest newsletter. Din motive legale, consimțământul explicit este necesar. Vă rog bifați căsuța de mai jos:

Vă puteți răzgândi în orice moment și bifa link-ul de dezabonare prezent în fiecare newsletter. Sau îmi puteți scrie pentru dezabonare oricând.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.