Coaching de grup timp de 10 săptămâni

Provocări în carieră, obiective profesionale sau financiare

În ultima vreme, tot mai mulți oameni se orientează către antreprenoriat, schimbări de carieră și își setează obiective îndrăznețe. Știu cum e să începi plin de speranță pe un astfel de drum și mai știu că atunci când apar provocările (burnout, lipsa de control și claritate) și punerea teoriei în practică, ai nevoie să vorbești cu cineva pentru a lua deciziile potrivite.

Fie că este vorba despre faptul că ai un blocaj în carieră sau în business, că vrei să faci performanță, sau poate vrei să te reinventezi, am creat pentru tine un program de coaching, unde, alături de un grup restrâns de oameni care au obiective profesionale, ai ocazia să te uiți la ceea ce faci din mai multe perspective. Mai mult de atât, voi folosi coachingul ca instrument, pentru a te ajuta sa fii aliniat cu adevărul și valorile tale atunci cand iei decizii și acționezi, monitorizezi progresul, în timp ce înveți și crești ca om.

hai cu mine în călătoria de 10 săptămâni

Ce face diferența între a pierde și a câștiga în orice circumstanțe?

To hell with circumstances. I create opportunities. - Bruce Lee

Din experiențele programelor anterioare, am observat că oamenilor le este greu să își acorde acel timp și spațiu pentru ei, în care să se uite din alte perspective la ceea ce fac și cum fac. Poate îți e cunoscut faptul că ai în minte o grămadă de idei și planuri de acțiune, dar nu știi de ce faci toate astea, sau care e scopul final. Drept urmare ajungi să te blochezi și să nu mai găsești direcția potrivită. Cel mai greu este sa fii rațional și obiectiv și astfel te pierzi în detalii, pentru că nu ai claritate asupra întregului proces, nu știi exact ce vrei, plus presiunea că trebuie să reușești.

În cadrul acestui proces, vei putea sa te exprimi și să fii ascultat cu adevărat, fără a fi judecat. Scopul programului fiind acela de a crește tu ca om, pentru ca mai apoi sa crești profesional.

Tocmai de aceea, în programul pe care o să îl facilitez, pe lângă grupul de suport, vei avea parte de ghidarea mea ca și coach, astfel încât, după cele 10 întâlniri săptămânale, să știi exact cine ești, ce poți cu adevărat, ce funcționează și ce nu pentru tine, plus instrumente de coaching pe care le poți utiliza și în alte proiecte viitoare.

Vom lucra la mindsetul și comportamentul de învingător prin:

Cum obții toate acestea?

În astfel de momente, unde întreaga lume se confruntă cu un grad mare de incertitudine: în sfera profesională sau antreprenorială, este necesar să ne adaptăm mediului care se schimbă.

Cum?

Prin învățare.

Prin învățarea unor noi moduri de gândi, de a privi lucrurile și bineînțeles prin noi moduri de a acționa.

În cadrul acestui program interactiv de coaching de grup, îți poți accelera procesul de creștere și obține performanță acolo unde îți dorești.

Prin acest proces, treci de la sistemul actual de gândire, comportamente și performanță, către o gândire extinsă și performanță sporită, către o dezvoltare durabilă. În plus, îți construiești în mod conștien modelul mental al propriului success.

Vom lucra pe a-ți descoperi și valorifica potențialul și a da la o parte acele piedici ce îți stau în cale după formula:

Performanță = potențial – blocaje mentale

De asemenea, vei găsi un spațiu sigur, intim, de maxim 7 persoane ce întâmpină aceleași provocări. Aici găsești timp și spațiu unde poți gândi și reflecta. Și mai mult de atât, o comunitate de oameni ce creează acea înțelepciune a grupului. Plus, un proces de coaching ghidat și adaptat nevoilor tale.

 • 7 locuri

 • 10 întâniri online

 • 1h 30min / întâlnire

 • 1500 Ron 980 Ron

Topicurile pe care le atingem la curs

Claritate

Higher Purpose

Nimic nu îți poate sta în cale atunci când ești determinat să ajungi undeva. Pentru a avea o direcție clară și motivatie, noi oamenii avem nevoie de acel sens și scop măreț pentru care sa ne trezim în fiecare zi.

Vom avea în vedere alinierea valorilor tale, a cine ești tu cu adevărat, cu Scopul tău la momentul prezent.

Toate acestea se vor dezvălui prin magia coaching-ului centrat pe persoană și pe conexiunile dintre tine și ceilalți.

Cum se va desfășura cursul

Vom avea o sesiune inițială individuală de 50 minute, înainte de întâlnirile cu grupul, pentru a ne asigura că acest program este ceea ce ai nevoie.

Apoi vom avea 10 întâlniri de grup, odată pe săptămână timp de 90 minute, de la ora 19:00. Prima întâlnire va fi pe 20 octombrie, apoi vom stabili împreună ziua potrivită pentru grup.

Structură curs:

Cu mențiunea că structura întâlnirilor va fi adaptată în funcție de nevoile tale și a celor din grup și va fi stabilită de comun acord atunci când este cazul.

Întâlnirile se vor desfășura pe platforma zoom. O poți instala de aici, dacă nu o ai deja.

Beneficii

Obiective
Setare și lucru activ pe obiectiv bine definit. Astfel, după cele 10 întâlniri vei ști care este sistemul ce funcționează pentru tine.
Instrumente
Să te ajute pe viitor în carieră și în viață atunci când întâlnești provocări.
Dialog intern
Vom lucra la lumea ta interioară, pentru a avea rezultate în lumea exterioară.
Follow up
Ne auzim după câteva luni de la curs.
Coaghing de grup
10 întâlniri unde vom lucra activ și interactiv.
Co-creere
Te invit să creăm împreună acel spațiu de creștere și dezvoltare.
Dedicare și iubire
Noi oamenii, prosperăm atunci când suntem într-un mediu cu acceptare, iubire, și susținere reciprocă.
Coaching individual
2 sesiuni de 50 minute.

Ready to join? :)

 • 7 locuri

 • 10 întâniri online

 • 1h 30min / întâlnire

 • 1500 Ron 980 Ron

Cine sunt eu?

Numele meu este Raluca Stan Nedelcu și înainte de toate, sunt un om aflat într-o permanentă căutare de sine și curiozitate de a-l înțelege pe celălalt semnificativ pentru mine. Apoi, sunt coach profesionist, membru al Federației Internaționale de Coaching, iar printre valorile principale după care mă ghidez se numără: integritate, onestitate și dedicare pentru omul din fața mea. Sloganul după care mă ghidez este: "atunci când poți fi orice, alege să fii un om bun și lasă lumea un loc mai bun decât ai găsit-o!".

Cu o experiență de peste 7 ani în lucrul cu relațiile umane, aduc un plus valoare prin modul unic în care mă raportez la fiecare om și propria hartă mentală. Experiența de lucru din domeniul economic vine ca suport pentru abordarea strategică și orientată către rezultate, astfel încât, pe parcursul lucrului împreună, te ajut să vezi the big picture și punctele esențiale pentru reușita ta

Mai sunt în același timp psiholog și masterand în psihologie clinică la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, pentru că vreau să înțeleg profunzimile și complexitatea omului, tocmai pentru a-i oferi o experiență cât mai eficientă și adaptată fiecărui tip de personalități.

Învăț în fiecare zi lucruri noi despre lume și despre ceilalți, prin oamenii cu care relaționez, și sunt recunoscătoare pentru asta. Nu de puține ori am fost pusă în față provocărilor pe plan personal, profesional și relațional. Însă, uitându-mă în urmă, pot spune că acele încercări au fost cei mai buni profesori ai mei. Încă mai am provocări și lucrez zi de zi la ele, așa că stai liniștit, we are all în this together :)

Poți vedea/citi mai multe despre mine și despre ce fac eu aici.

Ce spun cei cu care am lucrat

Hei, eu sunt Georgiana și mă bucur să scriu acest testimonial. Raluca mi-a fost recomandată de o prietenă și inițial am avut unele rețineri, m-am gândit: oare chiar o să mă ajute treaba asta sau e pierdere de timp? Aveam unele preconcepții legate de coaching, însă după primele 3 ședințe am scăpat de ele. Spun primele 3 și nu imediat pentru că avem nevoie de timp că să ne convingem, nu?

Am intrat în grup cu o decizie care fusese deja luată: aceea de a-mi schimba domeniul de activitate sau departamentul, mai bine zis, pentru că eu activez în aceeași industrie, însă nu în același field. Pentru că decizia era luată, știam că o să fac tot ce pot ca să o duc la capăt, însă felul în care s-a materializat cred că se datorează și grupului de coaching. Fetele din grup m-au sprijinit să fiu mai încrezătoare și să mă iubesc pe mine mai mult, atunci când felul meu de a gândi mă sabota, de exemplu.

Grupul a fost inițial incomod pentru că nu știam nimic despre fete, iar eu am tendința să scormonesc în viețile oamenilor ca să aflu ce vulnerabilități au, să pun etichete, orice ca să mă protejez. De data asta, am mers înainte fără, nici n-am simțit nevoia să stalk to much pentru că Ralu venea cu exerciții și ușor, ușor, cunoașterea s-a produs organic, fără să analizăm profiluri de Social Media. M-a frapat cât de diferit gândeam, cum ce îmi imaginam eu că ar gândi celălalt se infirma, cum alegeam atâtea unghiuri de a privi același lucru. Pentru mine a fost fascinant și pentru că oamenii mă pasionează, ce îi mișcă, driverele fiecăruia.

Dacă ar fi să aleg un lucru care mi-a plăcut cel mai mult aș zice că meditațiile de la început :) că ne ancorau așa frumos în ședință. Apoi, momentele când exercițiul presupunea că cineva vorbește 5 minute, iar celălalt asculta. În general, am observat că faci parte dintr-o tabără sau alta, așa că e un exercițiu inconfortabil și benefic de oricare parte ai fi.

Recomand ședințele Ralucăi de coaching pentru căldura cu care abordează lucrurile, pentru spiritul ei de observație absolut incredibil, ce o ajută să pună întrebările potrivite. Apoi, aș zice că trăim într-o perioadă în care nu știu cât timp ne acordăm nouă, să ne punem efectiv pe scaun și să ne gândim la noi, la acțiunile noastre, eventual într-un cerc în care nimeni nu te judecă, dar toată lumea ajută. Nu facem asta, de cele mai multe ori, schimbăm laptopul de muncă cu televizorul, un ecran cu alt ecran, consum pasiv. Ședințele de coaching te aduc un pic mai aproape de lumea reală, dar într-o formă și mai faină decât ieșitul la bere cu prietenii. Asta pentru că toată lumea are aici un singur obiectiv.

Georgiana B.

Faptul că am decis să fac coaching în cadrul unui grup, inițiat și moderat de Raluca a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am luat pentru evoluția mea. Programul de 10 săptămâni m-a ajutat să-mi setez clar obiectivele și să conștientizez obstacolele care mă împiedicau să le ating. Ce a contat extrem de mult, au fost oamenii din grup și atmosfera care s-a creat între noi. Deși nu ne-am cunoscut la început, încă după prima ședință, am simțit că sunt într-un mediu sigur și am putut să mă deschid fără să simt că mă judecă cineva, ci dimpotrivă, am primit suport și ajutor din partea unor fete pe care nu le-am văzut în viața mea! A fost miraculos să mă identific cu poveștile lor de viață, și astfel să-mi descopăr laturi de care nu eram conștientă.

O experiență revelatoare iar eu simt că nu am cuvinte să pot mulțumi îndeajuns. Vă îmbrățișez cu recunoștință!

Simona Nicolae

Grupul de coaching ținut de Raluca a venit într-un moment perfect pentru mine. Eram în vâltoarea pregătirii pentru un eveniment, dar nu mai știam dacă merg încotro am nevoie. Când am intrat în grup aveam un obiectiv strict financiar. Întâlnirile grupului de coaching m-au ajutat să merg dincolo de cifre și să înțeleg care e nevoia mea principală de acum.

Mi-a plăcut mult energia pe care o aduce Raluca în grup, în rolul de coach. Este jucăușă, atentă la detalii și o foarte bună ascultătoare! Ne-a îndemnat la fiecare întâlnire să vedem ce spune intuiția și corpul nostru în legătură cu obiectivele noastre. Cumva ne e foarte ușor să ne întrebăm doar mintea și uităm de corp și de suflet.

Unele exerciții propuse de Raluca efectiv m-au dat pe spate. Am avut conștientizări atât de profunde, încât acum trebuie să-mi regândesc calea.

În final asta s-a și întâmplat.

Obiectivul meu e acum mai de suflet și mai clar. A nu se înțelege că am ceva cu obiectivele financiare, din contră. Vreau doar să zic că grupul de coaching m-a ajutat să pun o bază solidă pentru acel obiectiv financiar, pentru că am ajuns la o motivație mai puternică.

În tot acest proces, a contat foarte mult și suportul fetelor din grup - m-am simțit înțeleasă, susținută, mi-a plăcut mult să văd diverse perspective și am învățat din experiența de viață a celorlalte participante. Recomand cu mare drag grupurile de coaching ținute de Raluca, chiar merită toți banii! Și asta o spune o persoană atentă la cheltuielile ei. :)

Natalia Dabija

Raluca creează un spațiu de creștere empatic, flexibil, orientat către nevoile tale, cald și te provoacă într-un mod elegant și totodată punând punctul pe ce este esențial. Când intri în sesiunea de grup, parcă te conectezi instant cu tine, indiferent de ce fel de zi ai avut. Am intrat în program cu un obiectiv pur matematic și marea mea conștientizare a fost că am nevoie să renunț la el pentru că nu se potrivește de fapt cu cine îmi doresc să fiu și cu nevoile mele. Am terminat programul cu pași concreți de a mă reconecta cu activitățile și lucrurile care-mi aduc bucurie autentică pentru a ajunge acolo unde-mi doresc cu adevărat. M-am confruntat onest și curajos, datorită susținerii permanente pe care am avut-o, cu întrebarea: ce vrea viața de fapt să creeze prin mine?

A fost o călătorie cu adevărat transformatoare pentru mine.

Alina Elena Moldovan

După prima ședință mi-am dat seama sau mai bine spus, Raluca m-a facut să îmi dau seama că multe din răspunsurile la întrebările pe care le am sunt chiar la mine. Mi-a comunicat de la început ca îmi va fi un partener în aceste ședințe și că eu va trebui să găsesc soluțiile dar nu credeam că mă voi deschide atât de repede în fața ei și că vom încheia ședințele fără să ne fi dat seama când a trecut timpul.

Pe scurt, ședințele de coaching, alături de Raluca m-au făcut să conștientizez că trebuie să am mai multă încredere în mine și să mă ascult mai mult pe mine. Un excelent partener în ședințele de coaching care te face să te simți că stai de vorbă cu un prieten vechi și te ajută să îți găsești propriul drum.

Mulțumesc mult, Raluca!

Cătălin Croitoru

Raluca and I been part of the same support group for the past six months. As a fellow coach, I don’t recommend people unless they're highly skilled, and Raluca is. She is a great person with a diversified first-hand life experience. She can bring out the best in you and helps you see your potential.

Mohammed Almosalim

 • 7 locuri

 • 10 întâniri online

 • 1h 30min / întâlnire

 • 1500 Ron 980 Ron

Recomandă cursul cuiva care ar putea fi interesat de acest program.
Sharing is caring :)

Înscrie-te acum - începem în 20 octombrie!

Înscrie-te acum în program pentru a beneficia de discount.

Early bird
20 septembrie - 10 octombrie 2021
1500 Ron 980 Ron
11 octombrie 2021 - 20 octombrie 2021
1500 Ron

Pentru a te înscrie, completează formularul de mai jos, iar eu te contactez să stabilim toate detaliile.

*Grupul se va forma cu minimum 3 participanți și maxim 7

Pentru orice întrebări sau nelămuriri mă poți contacta pe mail la contact@ralucanedelcu.com sau pe telefon la 0745547119.