Coaching de grup timp de 10 săptămâni

Dacă ai ajuns aici, cel mai probabil te găsești într-una din situațiile:

Fie că este vorba despre faptul că ai un blocaj în carieră, că vrei să avansezi sau că vrei să supraviețuiești acestei perioade, sau poate vrei să te reinventezi, aici este locul potrivit pentru tine.

Vreau să mă înscriu în program!
hai cu mine în călătoria de 10 săptămâni

Ce face diferența între a pierde și a câștiga în orice circumstanțe?

To hell with circumstances. I create opportunities. - Bruce Lee

Acum câțiva ani, Simona Halep pierdea pentru că ea însăși devenise propriul adversar. Atitudinea devenise cel mai mare obstacol în calea succesului ei. Spunea atunci că “îți construiești încrederea în tine, în multe zile, însă o poți pierde într-un minut”.

Mai exact, nu își permitea să creadă că poate ajunge numărul 1 în lume. După ce a început să creadă că poate, frica și dezamăgirea păreau mai suportabile.

Apoi, a început să accepte că pierderea este parte din proces- un proces ce avea ca scop câștigul bineînțeles. Însă înainte de toate și-a dat seama că procesul este despre creșterea ei ca om mai întâi.

De atunci, și-a schimbat focusul de pe rezultatul meciurilor, pe creșterea ei ca persoană, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Sunt mulți care spun că știu unde trebuie să ajungă, ba chiar știu și ce au de făcut ca să ajungă acolo, însă nimeni nu vorbește despre drumul până acolo. Dacă iei acum un om de succes și îl întrebi rețeta succesului, probabil îți va da o listă cu lucrurile pe care el le-a făcut.

Dar când o să aplici fix pe ce faci tu, s-ar putea să îți iasă altă rețetă.

Pentru că drumul este diferit pentru fiecare, așa cum și noi suntem diferiți că oameni.

Urmându-ți crezul personal și fiind sincer cu tine, ți se vor alătura pe drum, oameni care rezonează cu tine și te vor ajuta. Așa că, de acolo ar trebui să începi lucrul.

Iar pentru asta, vom lucra la mindsetul și comportamentul de câștigător prin:

Cum obții toate acestea?

În astfel de momente, unde întreaga lume se confruntă cu un grad mare de incertitudine: în sfera profesională sau antreprenorială, este necesar să ne adaptăm mediului care se schimbă.

Cum?

Prin învățare.

Prin învățarea unor noi moduri de gândi, de a privi lucrurile și bineînțeles prin noi moduri de a acționa.

În cadrul acestui program interactiv de grup coaching îți poți accelera procesul de învățare și obține performanță acolo unde îți dorești.

Prin acest proces, treci de la sistemul actual de gândire, comportamente și performanță, către o gândire extinsă și performanță sporită, către o dezvoltare durabilă. În plus, îți construieșți în mod conștient modelul mental al propriului success.

Practic, vom lucra pe a-ți descoperi și valorifica potențialul și în a da la o parte acele piedici ce îți stau în cale.

Performanță = potențial – blocaje mentale

De asemenea, vei găsi un spațiu sigur, intim, de maxim 7 persoane ce întâmpină aceleași provocări. Aici găsești timp și spațiu unde poți gândi și reflecta. Și mai mult de atât, o comunitate de oameni ce creează acea înțelepciune a grupului. Plus, un proces de coaching ghidat și adaptat nevoilor tale.

 • 7 locuri

 • 10 întâniri online

 • 1h 30min / întâlnire

 • 1400 Ron 697 Ron

Topicurile pe care le atingem la curs

Claritate

Higher Purpose

Atunci când descoperi Motivul pentru care faci ceea ce faci, totul devine mult mai suportabil. Altfel spus, nimic nu îți poate sta în cale atunci când ești determinat să ajungi undeva.

Vom avea în vedere alinierea valorilor tale, a cine ești tu cu adevărat cu Scopul tău în momentul prezent.

Toate acestea se vor dezvălui prin magia coaching-ului centrat pe persoană și pe conexiunile dintre tine și ceilalți.

Cum se va desfășura cursul

Vom avea o sesiune inițială individuală de 30 minute, înainte de întâlnirile cu grupul, pentru a ne asigura că acest program este ceea ce ai nevoie.

Apoi vom avea 10 întâlniri de grup, odată pe săptămână timp de 90 minute, de la ora 19:00. Prima întâlnire va fi pe 23 martie, apoi vom stabili împreună ziua potrivită pentru grup.

Structură curs:

Cu mențiunea că structura întâlnirilor va fi adaptată în funcție de nevoile tale și a celor din grup și va fi stabilită de comun acord atunci când este cazul.

Întâlnirile se vor desfășura pe platforma zoom. O poți instala de aici, dacă nu o ai deja.

Beneficii

Obiective
Setare și lucru activ pe obiectiv bine definit. Astfel, după cele 10 întâlniri vei ști care este sistemul ce funcționează pentru tine.
Instrumente
Să te ajute pe viitor în carieră și în viață atunci când întâlnești provocări.
Dialog intern
Vom lucra la lumea ta interioară, pentru a avea rezultate în lumea exterioară.
Follow up
Ne auzim după câteva luni de la curs.
Coaghing de grup
10 întâlniri unde vom lucra activ și interactiv.
Co-creere
Te invit să creăm împreună acel spațiu de creștere și dezvoltare.
Dedicare și iubire
Noi oamenii, prosperăm atunci când suntem într-un mediu cu acceptare, iubire, și susținere reciprocă.
Coaching individual
1 sesiune de 60 minute.

Ready to join? :)

 • 7 locuri

 • 10 întâniri online

 • 1h 30min / întâlnire

 • 1400 Ron 697 Ron

Cine sunt eu?

Numele meu este Raluca Stan Nedelcu și înainte de toate, sunt un om aflat într-o permanentă căutare de sine și căutare de a-l înțelege pe celălalt semnificativ pentru mine. Învăț în fiecare zi lucruri noi despre lume și despre ceilalți, prin oamenii cu care relaționez, și sunt recunoscătoare pentru asta. Nu de puține ori am fost pusă în față provocărilor pe plan personal, profesional și relațional. Însă, uitându-mă în urmă, pot spune că acele încercări au fost cei mai buni profesori ai mei. Încă mai am provocări și lucrez zi de zi la ele, așa că stai liniștit, we are all în this together!

Apoi, sunt coach profesionist, membru al Federației Internaționale de Coaching, și îmi place să-mi fac treaba cu integritate, onestitate și grijă pentru omul din fața mea. Țin foarte mult la valorile și principiile mele ce au la baza sloganul: "atunci când poți fi orice, alege să fii un om bun și lasă lumea un loc mai bun decât ai găsit-o!".

Mai sunt în același timp și studentă în ultimul an la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, pentru că sunt curioasă și vreau să înțeleg profunzimile omului, tocmai pentru a-i oferi o experiență cât mai eficientă și adaptată fiecărei tip de personalități.

Poți vedea/citi mai multe despre mine și despre ce fac eu aici.

Ce spun cei cu care am lucrat

Raluca este persoana pe care vrei sa o iei cu tine la drum atunci cand iti doresti ceva mult mult de tot si ti-e teama ca nu vei reusi sau te vei rataci. Este partenerul pe care te poti baza, bland, vesel, cald, puternic, empatic, rabdator si cu o maiestrie fina in arta provocarii noilor perspective. Mie mi-a fost alaturi in procesul de a-mi gasi curajul si increderea de sine pentru a ma orienta si catre antreprenoriat. Mi-a fost stalp si intotdeauna mi-a indreptat privirea catre lumina interioara si credinta in fortele proprii, in conexiunea umana si cea divina. Mi-a fost alaturi cand am schimbat planuri peste planuri si a trebuit sa ma reinventez ca sa gasesc cum e mai potrivit pentru mine sa manifest rolul de antreprenor. Si poate cel mai important pentru mine a fost ca intotdeauna mi-a onorat nevoia de a ma conecta cu bucuria in lucrurile pe care le fac si de a-mi cultiva starea de joaca.

Alina Elena Moldovan

După prima ședință mi-am dat seama sau mai bine spus, Raluca m-a facut să îmi dau seama că multe din răspunsurile la întrebările pe care le am sunt chiar la mine. Mi-a comunicat de la început ca îmi va fi un partener în aceste ședințe și că eu va trebui să găsesc soluțiile dar nu credeam că mă voi deschide atât de repede în fața ei și că vom încheia ședințele fără să ne fi dat seama când a trecut timpul.

Pe scurt, ședințele de coaching, alături de Raluca m-au făcut să conștientizez că trebuie să am mai multă încredere în mine și să mă ascult mai mult pe mine. Un excelent partener în ședințele de coaching care te face să te simți că stai de vorbă cu un prieten vechi și te ajută să îți găsești propriul drum.

Mulțumesc mult, Raluca!

Cătălin Croitoru

Raluca and I been part of the same support group for the past six months. As a fellow coach, I don’t recommend people unless they're highly skilled, and Raluca is. She is a great person with a diversified first-hand life experience. She can bring out the best in you and helps you see your potential.

Mohammed Almosalim

 • 7 locuri

 • 10 întâniri online

 • 1h 30min / întâlnire

 • 1400 Ron 697 Ron

Recomandă cursul cuiva care ar putea fi interesat de acest program.
Sharing is caring :)

Înscrie-te acum

Înscrie-te acum în program pentru a beneficia de discount.

Early bird
18 februarie - 1 martie 2021
1400 Ron 697 Ron
2 martie 2021 - 23 martie 2021
1400 Ron

Pentru a te înscrie, completează formularul de mai jos, iar eu te contactez să stabilim toate detaliile.

*Grupul se va forma cu minimum 3 participanți și maxim 7

Pentru orice întrebări sau nelămuriri mă poți contacta pe mail la contact@ralucanedelcu.com sau pe telefon la 0745547119.