Moștenirea relațională

Află cum relațiile îți influențează cariera, sănătatea, banii și starea de împlinire

Suntem născuți în relație și căutăm toată viața să fim împreună cu cineva.

În cadrul celui mai lung studiu despre fericire care s-a desfășurat pe perioada a 75 de ani pe aproximativ 724 de oameni, s-a constatat că oamenii care au trăit mai mult, au fost mai sănătoși iar cei care au trăit o viață fericită și împlinită au fost cei care au avut relații armonioase atât în cuplu cât și cu cei din jur: prieteni, familie, copii, comunitate.
Pe când cei care s-au izolat de oameni, au început să aibă probleme de sănătate pe la jumătatea vieții, le-a scăzut capacitatea creierului și au trăit vieți mai scurte.

De multe ori ne punem timpul și energia pentru a atinge succesul, sacrificându-ne relațiile și sănătatea, apoi am da orice să recuperăm timpul pierdut cu cei dragi și sănătatea.

1 din 5 oameni se simt singuri, fie că sunt în relație sau nu, fie că au sau nu mulți oameni în jurul lor. Ceea ce contează fiind de fapt calitatea relațiilor apropiate.
Este foarte toxic pt sănătatea unui om să trăiască în conflicte. De exemplu a sta într-o relație toxică sau conflictuală e mult mai rău decât a trece prin divorț.

Am tot observat că mulți oameni din jurul meu nu prea înțeleg cum e treaba cu aceste relații și de multe ori preferă să le întrerupă atunci când ceva nu funcționează.

Însă dacă ar mai exista și altă cale? dacă relațiile sunt de fapt un dar pe care încă nu știm să îl prețuim la adevărata lui valoare? Dacă evoluția omenirii depinde de calitatea relațiilor noastre? începând de la relația cu noi înșine,de la modul în care ne vorbim, la relația cu partenerul și la relațiile cu cei din jurul nostru?

Relațiile există de când există lumea și fără ele nimic din ce există astăzi nu ar fi exista și nici un progres tehnologic, economic sau de altă natură nu ar exista fără relații.

Te invit să învățăm împreună cum putem avea relațiile pe care ni le dorim
Cum să atragi partenerul pe care ți-l dorești
Cum să îi înțelegi pe ceilalți dar și pe partener și cum să comunici sănătos cu aceștia
Poți afla de ce atragi oameni toxici în viața ta și cum poți schimba asta
Vei vedea ce rol au părinții în alegerea partenerilor de cuplu

În acest workshop ai ocazia să îți priveșți povestea relațiilor tale și să le înțelegi cu adevărat, ce ai făcut tu și cum poți folosi acele experiențe astfel încât să îți creezi în prezent relația și viața pe care ți-o dorești.

E un workshop interactiv unde vei lucra la propria poveste relațională.

Cu ce pleci de la acest workshop:

  • cu  o imagine mai clară a relațiilor tale și cu o hartă a tiparului tău relațional
  • o definire clară a lucrurilor pe care le dorești de la o relatie, de la un partener
  • pentru cei curajosi, cu o nouă decizie ce le poate schimba viața începând cu a doua zi. Cu o nouă poveste în care tu vei fi autorul
  • o nouă perspectivă asupra relațiilor și cum putem folosi această resursă pentru a ajunge la acele rezultate pe care le dorești, fie ca este vorba de partenerul de cuplu sau carieră
  • ce poți face concret începând de a doua zi pentru a avea relațiile pe care ți le dorești

Cine sunt eu

Sunt Raluca, îmi plac oamenii frumoși, sunt pasionată de misterele relațiilor dintre oameni și sunt relationship coach acreditat ANC.

Totul a început în urmă cu 2 ani când după o despărțire dureroasă mi-am dat seama că deși citisem atâtea despre dezvoltare personală și teoretic știam multe lucruri, pe parte relațională știam foarte puține

Atunci am realizat că de fapt nimeni nu ne învață cum să facem asta, cum să relaționam cu ceilalți, și mai ales cu partenerul de cuplu, se presupune că știm deja. Dar de unde? Preluăm pur și simplu modele din jur și de acasă fără să ne punem întrebarea dacă întradevăr asta ne dorim.

De atunci au urmat multe cărți citite, cursuri, seminarii, experiențe ale mele și ale clienților cu care lucrez în ședințele de coaching 1 la 1. Toate acestea le-am studiat sub lupă pentru a înțelege despre ce sunt relațiile, care este rolul lor și bineînțeles cum ne pot ajuta astfel încât să ne simțim în siguranță unii cu ceilalți, să ne exprimăm emoțiile fără a-l ataca pe celălalt, să fim deschiși și să ne unim forțele pentru a construi și nu pentru a distruge.

Mai multe despre mine poți citi aici: Despre mine

Data eveniment: 27 septembrie 2018
Ora: 18:30
Cât durează:  aproximativ 2.5-3h
Preț: vii, trăiești experiența și la sfârșit stabilești tu prețul, adică plătești cât consideri
Locație: Hotel Perla 

Contact: 0745547119

Pentru înscriere te rog să completezi acest formular.

Ce spun ceilalți despre mine

Îți mulțumesc, Raluca, pentru timpul petrecut împreună…pentru că ai fost cu adevărat un partener de drum…așa cum îmi doream…și te-am descoperit…empatică, atentă, responsabilă și…foarte pricepută în a mă ajuta să descopăr lucruri de făcut sau de pus în practică. Conștientizarea vine greu câteodată dacă ești singur și nu știi ce să faci…
Acum…după întâlnirea cu tine…am conștientizare, înțelegere, răbdare…un plan și planul B!!!
Și mai ales…încredere…că se poate!!! Pentru prima dată în viața mea…știu că pot…pentru că am verificat…și merge!!!!
Mulțumesc mult!” – Diana Sandu

Ședințele cu Raluca m-au ajutat să obțin claritate acolo unde era haos și prin aceasta să îmi dau seama de unde pot să încep să primul pas.” – Claudiu Sălăgean

După părerea mea, coachingul ajută, în primul rând să fii sincer cu tine și astfel să ajungi să te cunoști mai bine. E un proces de formare continuă, prin care evidențiezi un aspect la care vrei să lucrezi și începi să găsești pașii sau soluția cu ajutorul coachului pentru a atinge obiectivul stabilit.
Pentru mine a fost important să evidențiez mai clar anumite defecte pe care le am, să le conștientizez și să încerc să le evit. Înainte de coaching nu găseam soluția sau nu mi-am făcut timp pentru asta, iar în timpul ședinței începeau să-mi vină ideile aproape de la sine.
E o investiție în tine, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, care se merită!” – Andreea Marusca

Abia aștept să ne vedem!

P.S: pentru orice întrebări sau nelămuriri mă poți contacta pe mail la ralucas.nedelcu@gmail.com sau telefonic la 0745547119.