life coaching

Pentru ce a venit momentul să inviți în viața ta?

Observ în ultima vreme multe persoane ce trec prin tot felul de schimbări pe toate planurile: fie se mută, își schimbă jobul, își iau sabatic, se căsătoresc, divorțează, își descoperă noi pasiuni etc.

Trăim într-o lume în care singura constantă este schimbarea. Aș mai zice eu că schimbarea înseamnă evoluție atâta timp cât rezultatele sunt pozitive.
Dacă astăzi sunt mai bine ca ieri sau ca acum 1-2 ani, înseamnă că am evoluat.

Însă ce te faci atunci când simți că deși nu te mai potrivești într-un anumit mediu sau că ți-ai dori să faci ceva nou, te simți blocat?

Parcă astăzi vrei să faci acea schimbare, iar mâine te răzgândești.

Cum îți dai seama ce vrei de fapt?

Ei bine în continuare o să îți detaliez câteva semne care anunță că ești în pragul unei schimbări:

6 semne că ești pregătit de schimbare

 

1. Te focusezi pe ce nu merge și ce nu îți place
Nu ești acolo unde vrei să fii. Simți că îți lipsește ceva, ești nemulțumit în mare parte a timpului. Imaginea ta despre tine astăzi nu se potrivește cu cine ai vrea tu să fii de fapt.

2. Ești confuz și blocat
Încerci să pui lucrurile cap la cap și nu îți iese. Ai idei, vise, obiective și totuși nu vezi nici un progres în direcția pe care ți-o doreșți. Te învârți în cerc.

3. Simți de parcă te-ai pierdut pe tine într-un fel
Ești deconectat de tine, de ce îți plăcea să faci, de motivația pe care o aveai înainte.
Nu mai ești tu și te sperie faptul că nu ai o hartă încotro te îndrepți. Totul e într-o mare ceață.
În sufletul tău știi că poți și că meriți mai mult de atât și că e timpul să te regăsești. Tu ești cea mai importantă persoană.

4. Abia aștepți să se termine ziua
Numeri orele până se termină jobul, ziua, ca să ai timp de copii, de iubit, de tine.
Parcă nu îți dorești să trăiești în prezentul de acum, ci să sari undeva în viitor, unde o să fie așa cum îți dorești. Te simți sufocat și prins în responsabilitățile de zi cu zi.

5. Treci printr-o criză majoră 
Fundația pe care ai trăit până acum cade, se modifică. Viața cum o știai tu, pare să nu mai existe.
Fie că este vorba de o pierdere, de o situație dificilă, problemă de sănătate, toate aceste situații cer o schimbare. E timpul să renunți la vechi, pentru a face loc noului. Posibil să începi ceva schimbări prin casă: redecorare, curățenie dulapuri, haine etc.

6. Așteptarea s-a terminat
Până acum ai așteptat acel moment în care să ai îndeajuns curaj, bani sau încredere. Ai așteptat să se întâmple un miracol, un semn că e timpul să începi să îți creezi viața pe care ți-o dorești. Acum, în loc de scuze ai idei.

Dacă rezonezi cu unul sau mai multe lucruri din cele enumerate mai sus, înseamnă ești pregătit de schimbare, de următorul pas.

Ca să îți vin în ajutor în demersul tău de acțiune, cu ocazia Săptămânii Internaționale a Coachingului care se va desfășura în perioada 29 aprilie- 5 mai, ofer 5 pachete a câte 3 sesiuni gratuite de coaching cu durata de o oră fiecare pentru cei interesați și pregătiți să treacă la următorul nivel în viața lor.

Pentru programări sau întrebări scrie-mi pe ralucas.nedelcu@gmail.com. De asemenea dacă ai prieteni care crezi că și-ar dori să experimenteze coachingul, poți să le dai acest mesaj 🙂

În încheiere te las cu o întrebare ce sper să îți fie de folos:

Pentru ce a venit momentul să inviți în viața ta?

 

Pe curând,

Raluca

P.S: Mai multe detalii despre coaching poți citi aici: http://ralucanedelcu.com/coaching/

P.P.S: De asemenea îți atașez și un mic îndrumar despre procesul de coaching și ce presupune el în termeni mai detaliați conform ICF (Federația Internațională de Coaching). Îl poți vizualiza aici: material coaching

Folosesc informațiile de mai sus cu unicul scop de a vă trimite acest newsletter. Din motive legale, consimțământul explicit este necesar. Vă rog bifați căsuța de mai jos:

Vă puteți răzgândi în orice moment și bifa link-ul de dezabonare prezent în fiecare newsletter. Sau îmi puteți scrie pentru dezabonare oricând.

Similar Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *