Salutare,

Sunt Raluca, am 30 ani, locuiesc în Timișoara, îmi plac oamenii frumoși, viața, călătoriile, sunt master coach acreditat ANC și sunt pasionată de misterele relațiilor dintre oameni.

În ceea ce privește pregătirea mea în această arie, m-am format ca și master coach la Școala de coaching Pleiade, unde am urmat și cursul de diagnoză Alcyone și cel de relații Asterope, plus multe alte cursuri și evenimente la care am participat atât ca și trainer cât și client.

Pentru mine coachingul a fost acel lucru ce a făcut un shift în viața mea pe toate planurile. Iar de atunci tot ce îmi doresc este să dau mai departe din ce am primit eu.

Am descoperit că vreau să scriu despre oameni și despre relații, acel element invizibil care ne leagă, după o despărțire foarte dureroasă în care mi-am dat seama că eu de fapt nu știu mai nimic despre relații.

De atunci au urmat multe cărți citite pe acest subiect, cursuri, seminarii, experiențe ale mele și ale altora pe care le-am studiat îndeaproape pentru a descifra acele mistere ale relațiilor.

După ce mi-am descoperit această pasiune, aș spune chiar misiune, observ în fiecare zi în jurul meu cum multe relații personale sau profesioanle se deteriorează și cum mulți se sabotează unul pe altul crezând că vor avea ceva de câștigat. Bineînțeles că nu facem asta conștient, nu de fiecare dată.

Însă și mai rău de atât este că neglijăm această resursă din viața noastră ce ne poate îmbunătăți semnificativ viața. Așa cum mergi la sală, ai grijă ce mănânci, așa și relațiile necesită atenție și îngrijire. Din păcate prea puțin se practică educația relațională în societatea noastră, se presupune că știm deja, doar că noi modelăm anumite exemple de relații, care de multe ori nu sunt cele mai fericite.

Eu personal consider că prin intermediul relațiilor avem ocazia de a ne cunoaște mai bine pe noi înșine și tot prin intermediul relațiilor are loc și evoluția noastră ca societate.

Dacă te uiți în jurul tău poți observa cu ușurință faptul că mulți au uitat de valorile lor și de lucrurile cu adevărat importante care nu se văd, dar se simt și ne impactează atât de puternic. În urma unui sondaj au fost întrebați mai mulți oameni care este primul criteriu după care își aleg locul de muncă sau partenerii de business iar răspunsul majorității a fost: calitatea oamenilor și încrederea pe care o pot avea în ei.

Așadar, te invit să parcurgem împreună drumul către relații mai conștiente și mai sănătoase cu cei din jur și bineînțeles cu noi înșine, drumul către autocunoaștere prin intermediul relațiilor.

Călătorie plăcută! 🙂

P.S: pentru coaching sau consiliere relații mă poți contacta la telefon 0745547119, pe mail la contact@ralucanedelcu.com sau aici. Ședințele se pot desfășura live 1 la 1, cât și online sau la telefon. Prima discuție este gratuită.