Salutare,

Sunt Raluca Stan Nedelcu, am 32 ani, locuiesc în Timișoara, iubesc viața și oamenii, sunt business & life coach profesionist, membru al Federației Internaționale de Coaching, Associate Ambasador Banat ICF Romania și cred cu tărie că potențialul oamenilor este nelimitat.

Prin coaching ai ocazia să îți accesezi și folosești acel potențial în îndeplinirea oricărui obiectiv pe care îl dorești.

Eu și coachingul am devenit parteneri acum 4 ani, când mă aflam într-o perioadă de tranziție pe plan profesional și nu mă mai regăseam în ceea ce făceam. Am început ca și client, apoi învățăcel, urmând ulterior și formările acreditate pentru a le fi ghid celor care știu că pot și vor mai mult.

În ceea ce privește pregătirea mea în această arie, m-am format ca și master coach la Școala de coaching Pleiade, unde am urmat și cursul de diagnoză Alcyone, cel de relații Asterope, cursul de Team coaching, mentoring și supervizare, plus multe alte cursuri și evenimente la care am participat atât ca și trainer, coach și client. De asemenea, am absolvit de curând și facultatea de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, pentru a aprofunda și mai mult complexitatea ființei umane. Acest proces a venit în urma căutărilor personale, având în vedere că după o facultate și un master în domeniul economic, am activat mulți ani în acest domeniu al cifrelor, mi-am dat seama că vreau să contribui altfel la evoluția și creșterea oamenilor.

Din experiența de lucru cu oamenii, de aproximativ 4 ani, am descoperit că atunci când ești ascultat, înțeles, susținut, ai un spațiu de intimitate și siguranță, toate fricile și limitele dispar. Astfel, ai posibilitatea să acționezi cu încredere și să îți urmărești scopurile îndeaproape, știind că succesul se construiește mai întâi în mintea ta. Iar de aici încolo, reușita e doar la câțiva pași de acțiune față de tine.

Un alt beneficiu al coachingului este acela că privește omul cu întregul său sistem din care face parte. Cu alte cuvinte, lucrând la tine și schimbându-te, totul în jurul tău se va schimba în funcție de tine 🙂

Așadar, te invit să parcurgem împreună drumul către visul/proiectul tău de preț. Promit că o să fiu acel partener de drum ce te va provoca să îți vezi și să îți folosești potențialul pentru a ajunge acolo unde îți dorești!

P.S: pentru detalii despre coaching mă poți contacta la telefon 0745547119, pe mail la contact@ralucanedelcu.com sau aici. Ședințele se pot desfășura live 1 la 1, cât și online sau la telefon. Prima discuție este gratuită și o poți programa direct în calendarul de mai jos. Alege un interval disponibil și vei primi detaliile pe mail.