Salutare,

Sunt Raluca, am 31 ani, locuiesc în Timișoara, îmi plac oamenii frumoși, viața, călătoriile, sunt life & business coach profesionist, Associate Ambasador Banat ICF Romania și cred cu tărie că potențialul oamenilor este nelimitat, depinde de fiecare cum îl accesează și folosește.

În ceea ce privește pregătirea mea în această arie, m-am format ca și master coach la Școala de coaching Pleiade, unde am urmat și cursul de diagnoză Alcyone, cel de relații Asterope, cursul de Team coaching, plus multe alte cursuri și evenimente la care am participat atât ca și trainer cât și client.

Pentru mine, coachingul a fost acel lucru ce a făcut un shift în viața mea pe toate planurile. Iar de atunci tot ce îmi doresc este să dau mai departe din ce am primit eu și să facilitez călătoria celor care știu unde vor să ajungă dar nu știu cum.

Tot ce pot să spun despre coaching, este că, prin intermediul drumului parcurs către obiectivele tale, te vei descoperi pe tine, vei descoperi multe resurse pe care le ai, dar și pietre pe care ți le pui uneori în drum. Însă mai presus de toate, îți vei descoperi propriul mod de a funcționa, propria rețetă a succesului personal și profesional.

Un alt beneficiu al coachingului este acela că privește omul cu întregul său sistem din care face parte. Cu alte cuvinte, lucrând la tine și schimbându-te, vei influența întreg sistemul din care faci parte.

Așadar, te invit să parcurgem împreună drumul către visul/proiectul tău de preț. Promit că o să fiu acel partener de drum ce îți facilitează călătoria!

P.S: pentru coaching mă poți contacta la telefon 0745547119, pe mail la contact@ralucanedelcu.com sau aici. Ședințele se pot desfășura live 1 la 1, cât și online sau la telefon. Prima discuție este gratuită.