De la neîmplinire la relații armonioase

Înainte de a găsi persoana potrivită, e nevoie să devii persoana potrivită!

Relație.

Ce îți vine în minte când auzi acest cuvânt?

Să fie despre relația de cuplu? sau cu cineva apropiat? cu cei din jurul tău? cu tine?

Răspunsul meu este acel element indispensabil vieții, acel lucru care ne aduce împlinire, iubire și cunoaștere de sine. Iar în urma acestora evoluția noastră ca oameni.

Însă tot relațiile sunt cele care ne aduc cele mai multe suferințe și cele mai mari bătăi de cap.

Hai să te întreb ceva?

Ce dă consistență vieții tale? O nuanță de scop și entuziasm? Senzația că viața merită nu doar trăită, dar și savurată?

Ei bine, iubirea și relațiile au un rol foarte important în această ecuație.

Deși nu ne place să recunoaștem, noi oamenii suntem ființe sociale și tânjim după acea relație în care să ne simțim iubiți, acceptați și apreciați așa cum suntem, așa cum avem nevoie.

Căutăm de fapt acel sentiment de “acasă”. Căutăm familiaritatea. Nu degeaba cuvântul “familie” și “familiaritate” au aceeași rădăcină.

Am experimentat deseori sentimentul de singurătate între oameni sau în relații. Singurătatea înseamnă de fapt să simți că nu poți crea o legătură emoțională cu cineva. Ce am aflat din lucrul cu mine însumi și cu alți oameni este că singurătatea este de fapt o decizie. O decizie care poate fi schimbată oricând.

Decizie luată pe baza unor experiențe, credințe cum că:

În urma acestor decizii ajungi să trăiești mereu același scenariu al relațiilor tale, ca un tramvai pe șine și nu înțelegi de ce. Ba mai mult de atât, alegi de multe ori singurătatea pentru că relațiile sunt prea complicate.

Însă cu ce preț?

Poate ai citit multe cărți despre relații, ai întrebat în stânga și în dreapta însă nimic nu s-a schimbat în realitatea pe care o trăiești zi de zi. Am fost și eu acolo, unde știam o tonă de teorie însă practica era groaznică, pentru că de fapt nu am înțeles cu adevărat despre ce sunt oamenii și relațiile.

Drept urmare, am decis să realizez un curs online în care vei avea ocazia să lucrezi practic la capitolul relații. Vor fi întâlniri live, o dată pe săptămână pe o platforma online cu maxim 8 persoane, pentru a crea un cadru de intimitate.

 • 8 locuri

 • 8 întâniri online

 • 3h / întâlnire

 • 600 ron

Ce cuprinde programul

 1. Viziune asupra unei relații de iubire profund satisfăcătoare

  De unde știi dacă ai ajuns unde trebuie dacă nu știi unde vrei să ajungi?

  Cu alte cuvinte, pentru a ajunge la relația sau relațiile mult visate e nevoie să știi ce vrei la acest capitol.

 2. Încrederea în oameni și relații

  Nu poți avea viața socială și relațională pe care ți-o dorești, dacă nu ai încredere în oameni și bunele lor intenții, în relații și în tine.

  Despre conflictul interior între credințe limitative și dorințe.

 3. Comunicare, contractare

  Multe relații ajung să se destrame pentru că partenerii nu vorbesc despre adevăratele lor nevoi.

  Apare teama de respingere și de reacția celuilat, precum și rușinea că își doresc anumite lucruri.

 4. Părinții și influența lor în relațiile din viața de adult

  Părinții sau cei care au avut grijă de tine în copilărie au un rol foarte important în alegerea partenerului de viață.

  Relația părinților tăi și a celor apropiați nu este obligatoriu să fie și a ta. Ai capacitatea de a decide și a-ți scrie propria poveste.

 5. Porți de ieșire din relație

  Cum găsești, la nivel inconștient motive să nu fii prezent în relația cu partenerul atunci când lucrurile nu funcționează.

  Cum să intervii înainte să fie prea târziu.

 6. Lupta pentru putere

  Când înțelegi că partenerul îți este coechipier și nu dușman, faci un mare pas al evoluției relaționale și te îndrepți către iubirea profundă și matură.

  Multe relații rămân în faza luptei pentru putere, pentru cine are dreptate, uitând că iubirea nu este despre asta.

 7. Ce presupune parteneriatul conștient

  Unele lucruri nu le facem pentru că nu știm ce presupune o relație armonioasă și conștientă.

  Odată avute în vedere acele lucruri de care să ții cont în relaționarea cu celălalt, nu te mai concentrezi pe ce nu este ok, ci pe ce vrei să construiești împreună cu partenerul.

 8. Triunghiul dramatic: victimă, persecutor și salvator

  Anumite jocuri psihologice și poziții pe care le adoptăm inconștient pot dura la nesfârșit, ajungând în cele din urmă să trăim sentimente negative în relații.

  Devenind conștient de ceea ce faci tu și cei din jur, poți decide să faci lucrurile altfel și să te bucuri de sentimente și beneficii pozitive.

 9. Tipuri de atașament

  Cu cât te respinge mai tare cu atât îl dorești mai mult? Sau te sufocă pe măsură ce îl îndepărtezi?

  Tipurile de atașament apărute în perioada timpurie a copilăriei, se păstrează și în perioada adultă, atât în ceea ce privește relațiile cu ceilalți indivizi, dar mai ales, în cadrul relațiilor intime.

 10. Coaching de grup

  În majoritatea întâlnirilor ai posibilitatea de a veni cu o situație/provocare din viața ta pe care vrei să o rezolvi.

  Noi grupul te vom ghida prin întrebări și prin expunerea propriilor provocări în a-ți găsi propria soluție potrivită pentru tine.

Cum se va desfășura cursul

Un program cu întâlniri săptămânale. Din experiența mea de participat la cursuri, workshopuri și seminarii, am observat că adevărata schimbare se produce doar printr-un efort susținut și constant iar puterea grupului produce minuni. Imaginează-ți un grup de oameni cu aceleași valori și principii care cresc împreună.

Îmi amintesc și acum de experiența trăită la unul din evenimentele lui Tony Robbins, unde am trăit 4 zile extraordinare, dar când m-am întors acasă, în mediul pe care-l lăsasem în urmă, mai aveam puțin și intram în depresie.

De ce?

Pentru că nu puteam schimba mediul în care trăiam și nici nu știam cum pot integra ceea ce am învățat în viața de zi cu zi. Rămâneam doar cu teoria și atât.

Însă, am văzut că am rezultate în momentul în care am început să merg la cursuri cu o durată mai mare de 1-2 întâlniri și am participat la cursuri cu o durată de 1 an sau câteva luni cu lucru săptămânal în grupuri, unde învățam cum să fac față provocărilor de zi cu zi și cum să aplic practic în mediul meu. Încet, încet au apărut rezultatele și acum oamenii din jur îmi spun cât de mult m-am schimbat, iar dacă e să mă uit la Raluca de acum un an, ei bine, nu pot decât să le dau dreptate.

Cursul se va desfășura pe o perioada de 8 săptămâni cu întâlniri online o dată pe săptămână, marțea de la ora 19 cu durata de aproximativ 3 ore.

Acest curs pe care îl facilitez va avea maxim 8 persoane, pentru ca fiecare să poată beneficia de spațiu și timp de explorare și creștere.

Întâlnirile vor avea loc online, pe platforma zoom. Voi anunța mai multe detalii după înscrierea în program.

Printre valorile și principiile de bază ale acestui grup pe care îl creem împreună se numără:

Costul acestui program de 8 întâlniri este de 600 lei.
Practic investiția ta este 30 de lei pe oră.

Pentru înscriere completează formularul de mai jos și te voi contacta pentru a-ți rezerva locul și pentru a-ți oferi mai multe detalii despre curs.

Înscrie-te pe lista de așteptare și vei fi anunțat când începe o nouă grupă online.

 • 8 locuri

 • 8 întâniri online

 • 3h / întâlnire

 • 600 ron

Despre mine

Numele meu este Raluca Nedelcu, sunt relationship master coach și dorința mea este să aduc lumină în viețile oamenilor prin puterea iubirii și a relațiilor făcând educație relațională oriunde mă aflu.

Poate că prin evoluția tehnologiei vom ajunge să fim înlocuiți de roboți în majoritatea domeniilor, însă iubirea nu poate fi înlocuită cu nimic în lumea aceasta. Evoluția noastră ca oameni se produce prin relații, prin conexiunea sufletească pe care o avem cu o altă ființă umană.

Însă așa cum alte domenii trebuie studiate pentru a fi învățate și înțelese, așa și iubirea și legile ei trebuie însușite. Nu putem lăsa lucrul pe care ni-l dorim atât de mult la voia întâmplării. În cele din urmă vom ajunge să suferim și să ne izolăm emoțional de oameni.

Învățând cum funcționează relațiile, ajungem să privim oamenii de lângă noi ca fiind camarazi de drum, cu aceleași răni, aceleași slăbiciuni și cu dorințe asemănătoare. Cu toții căutăm acel sentiment de “acasă” în care să ne simțim iubiți și acceptați așa cum suntem. Iar asta depinde de fiecare din noi: să învățăm, să experimentăm și să transmitem mai departe urmașilor noștri modele funcționale de relație.

De asemenea poți citi mai multe despre mine și despre activitatea mea aici sau pe sau pe grupul de inteligență relațională

Ce spun cei cu care am lucrat

În primul rând aș vrea să spun că sunt la început de drum în noua mea carieră de Trainer și am ajuns la Raluca prin nevoia mea de a acumula și a asimila cât mai multe informații de la cât mai mulți specialiști. După prima ședință mi-am dat seama sau mai bine spus, Raluca m-a făcut să îmi dau seama că multe din răspunsurile la întrebarile pe care le am sunt chiar la mine.

Mi-a comunicat de la început că îmi va fi un partener în aceste ședințe și că eu va trebui să găsesc soluțiile dar nu credeam că mă voi deschide atât de repede în fața ei și că vom încheia ședințele fără să ne fi dat seama când a trecut timpul.

Pe scurt, ședințele de coaching alături de Raluca m-au făcut să conștientizez că trebuie să am mai multă încredere în mine și să mă ascult mai mult pe mine. Un excelent partener în ședințele de coaching care te face să te simți că stai de vorbă cu un prieten vechi și te ajută să îți găsești propriul drum.

Mulțumesc mult, Raluca și sper să mai avem ocazia să ne mai vedem

Cătălin Croitoru

Îți mulțumesc, Raluca, pentru timpul petrecut împreună…pentru că ai fost cu adevărat un partener de drum…așa cum îmi doream…și te-am descoperit…empatică, atentă, responsabilă și…foarte pricepută în a mă ajuta să descopăr lucruri de făcut sau de pus în practică. Conștientizarea vine greu câteodată dacă ești singur și nu știi ce să faci…

Acum…după întâlnirea cu tine…am conștientizare, înțelegere, răbdare…un plan și planul B!!!

Și mai ales…încredere…că se poate!!! Pentru prima dată în viața mea…știu că pot…pentru că am verificat…și merge!!!!

Mulțumesc mult!

Diana Sandu

Ședințele cu Raluca m-au ajutat să obțin claritate acolo unde era haos și prin aceasta să îmi dau seama de unde pot să încep să primul pas.

Claudiu Sălăgean

După părerea mea, coachingul ajută, în primul rând să fii sincer cu tine și astfel să ajungi să te cunoști mai bine. E un proces de formare continuă, prin care evidențiezi un aspect la care vrei să lucrezi și începi să găsești pașii sau soluția cu ajutorul coachului pentru a atinge obiectivul stabilit.

Pentru mine a fost important să evidențiez mai clar anumite defecte pe care le am, să le conștientizez și să încerc să le evit. Înainte de coaching nu găseam soluția sau nu mi-am făcut timp pentru asta, iar în timpul ședinței începeau să-mi vină ideile aproape de la sine.

E o investiție în tine, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, care se merită!

Andreea Marusca

 • 8 locuri

 • 8 întâniri online

 • 3h / întâlnire

 • 600 ron

Pentru a te înscrie, completează formularul de mai jos.